#if($productList.size() > 0) #if(!$isLocalCurrency) #end #end
Jos olet ilmoittanut, ettet halua vastaanottaa mainossähköposteja Budgetilta, tämän viestin vastaanotto ei muuta kyseistä päätöstä. Ethän vastaa tähän sähköpostiviestiin – kyseessä on automaattisesti luotu viesti.
BUDGET Budget-varaustunnus: $reservationNumber
 

Budget QuickPass valmis!

Säästit juuri aikaasi tulevaisuudessa rekisteröitymällä QuickPass-palveluun!

Kiitos, että annoit #if(!$dvlaLicense) kaikki #end tarvittavat tiedot – näin vuokraussopimuksesi saadaan valmiiksi ennen saapumistasi.

Huolettomuuslupauksemme ansiosta voit olla rauhallisin mielin. Teemme kaikkemme varmistaaksesi, että kaikki automme ovat putipuhtaita ja turvallisia.

Tämä on tärkeää: älä unohda ajokorttiasi #if($showPaymentField) ja maksukorttiasi (maksukorttejasi)* #end sekä passiasi tai henkilökorttiasi. Ne tarkastetaan saapuessasi noutamaan ajoneuvoasi. #if($dvlaLicense) Jos sinulla on Yhdistyneen kuningaskunnan myöntämä ajokortti, tuo DVLA-ajokorttikoodisi, jonka saat täältä: https://www.gov.uk/view-driving-licence. #end

#if(!$within2Hours) Mikäli olet suorittanut QuickPass-rekisteröintisi alle 2 tuntia ennen noutoa, meidän täytyy silti ehkä vielä valmistella vuokrauksesi. Muussa tapauksessa pyydämme sinulta allekirjoituksen ja tarkistamme, että sinulla on kaikki tarvittava, ennen kuin luovutamme avaimesi. #else

Paikallinen tiimimme saattaa myös soittaa sinulle nopean puhelun 24–72 tuntia ennen noutoaikaasi valmistellakseen vuokrauksesi puhelimitse.
#end

Toivottavasti näemme pian.

*Huomautus: Arvoltaan kalliimpien ajoneuvojen vuokrausten yhteydessä tiskillä vaaditaan kaksi maksukorttia. Niistä toisen täytyy olla luottokortti. Joissakin maissa vaaditaan kaksi luottokorttia. Asia ilmoitetaan varausvahvistuksessa.

 

Lisätuotteet

Huomasimme, että lisäsit joitakin lisätuotteita QuickPass-rekisteröintiprosessin yhteydessä. Kyseisten tuotteiden vahvistus löytyy alempana.

 
#foreach($product in $productList) #end

Tuote

Hinta

Maksettu tänään

Maksetaan vuokrauspisteessä

$product.name

$product.unitPrice

$product.paidToday

$product.toBePaidAtStation #if(!$isLocalCurrency) * #end
 
Tuote
 

Yhteystiedot

Yhtiömme on Eurooppalaisen autonvuokrausalan sovittelupalvelun (European Car Rental Conciliation Service, ECRCS) jäsen. ECRCS tutkii kiistat itsenäisesti ilman, että siitä aiheutuu sinulle ylimääräisiä kuluja. Mikäli teet valituksen ja olet tyytymätön yhtiömme antamaan lopulliseen vastaukseen, voit jättää valituksen ECRCS:lle.

Huomaathan: valitus ECRCS:lle tulisi jättää vasta harkittuasi yhtiömme antamaa lopullista vastausta ja kun yhtiömme on ilmoittanut sinulle, että mikäli olet siihen tyytymätön, voit ottaa yhteyttä ECRCS:ään. Mikäli otat ECRCS:ään yhteyttä ennen kuin olet saanut lopullisen vastauksen meiltä, ECRCS ei välttämättä hyväksy valitustasi sillä hetkellä.