#if($productList.size() > 0) #if(!$isLocalCurrency) #end #end
Jos olet ilmoittanut, ettet halua vastaanottaa mainossähköposteja Budgetilta, tämän viestin vastaanotto ei muuta kyseistä päätöstä. Ethän vastaa tähän sähköpostiviestiin – kyseessä on automaattisesti luotu viesti.
BUDGET Budget-varaustunnus: $reservationNumber
 

Digitaalinen sisäänkirjautuminen, hoidettu!

Heitetään femmat! Käyttäessäsi digitaalista sisäänkirjautumista säästit juuri tulevaisuuden itseltäsi valtavasti aikaa.

Kiitos, että annoit kaikki tarvittavat tiedot – näin vuokraussopimuksesi saadaan valmiiksi ennen saapumistasi.

Huolettomuuslupauksen ansiosta voit olla rauhallisin mielin. Teemme ahkerasti töitä sen varmistamiseksi, että kaikki autot ovat putipuhtaita – ja että sinä pysyt näin turvassa.

Tämä on tärkeää: ethän unohda ajokorttiasi ja maksukorttiasi (maksukorttejasi)* etkä passiasi tai henkilökorttiasi – ne tarkistetaan saapuessasi noutamaan ajoneuvoasi. Tämän jälkeen pyydämme allekirjoituksesi ja varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava. Sen jälkeen oletkin vapaa lähtemään tutkimusmatkoillesi. 

Toivottavasti nähdään pian. 

*Huomaathan: arvokkaampia ajoneuvoja vuokrattaessa tiskillä vaaditaan kaksi maksukorttia, joista toisen täytyy olla luottokortti. Tämä on erityisesti mainittu varausvahvistuksessasi.

 

Lisätuotteet

Huomasimme sinun lisänneen ylimääräisiä tuotteita sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kyseisten tuotteiden vahvistus löytyy alempana.

 
#foreach($product in $productList) #end

Tuote

Hinta

Maksettu tänään

Maksetaan vuokrauspisteessä

$product.name

$product.unitPrice

$product.paidToday

$product.toBePaidAtStation #if(!$isLocalCurrency) * #end
 
 

Yhteystiedot

Yhtiömme on Eurooppalaisen autonvuokrausalan sovittelupalvelun (European Car Rental Conciliation Service, ECRCS) jäsen. ECRCS tutkii kiistat itsenäisesti ilman, että siitä aiheutuu sinulle ylimääräisiä kuluja. Mikäli teet valituksen ja olet tyytymätön yhtiömme antamaan lopulliseen vastaukseen, voit jättää valituksen ECRCS:lle.

Huomaathan: valitus ECRCS:lle tulisi jättää vasta harkittuasi yhtiömme antamaa lopullista vastausta ja kun yhtiömme on ilmoittanut sinulle, että mikäli olet siihen tyytymätön, voit ottaa yhteyttä ECRCS:ään. Mikäli otat ECRCS:ään yhteyttä ennen kuin olet saanut lopullisen vastauksen meiltä, ECRCS ei välttämättä hyväksy valitustasi sillä hetkellä.