Budget Logo

Hei $firstName

$reservationNumber

Olethan varmasti lukenut varaus- ja vuokrausehdot sekä toimipistekohtaiset ehdot, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa varauksestasi.
Mikäli olet peruuttanut varauksesi, voit unohtaa tämän viestin.

Tarvitseeko sinun perua varaus?

Maksa noudettaessa -varaukset
Sinulta veloitetaan 40 euroa/40 puntaa, mikäli et nouda autoasi. Voit välttää tämän maksun peruuttamalla varauksen ennen noutoaikaa.

Varaus- ja vuokrausehdot
Tutustu varaus- ja vuokrausehtoihin lukeaksesi peruutusehdoista, niihin liittyvistä maksuista sekä kuinka hakea hyvitystä.

Ennakkoon maksetut varaukset
Mikäli peruutat varauksen ennen noutoaikaa voit olla oikeutettu hyvitykseen. Peruutuksen tapahtuessa vuokrausen alkamisen jälkeen ei hyvitystä anneta. Tarkista varausehdoista tarkemmat peruutusehdot.

Budget toivottaa turvallisia kilometrejä.

Tietosi
Nimi: $firstName $lastName
Osoite: $address
Yhteystiedot: $contact
Luottokortti: $creditCard
Varauksesi
Varausnumero: $reservationNumber
Noutopiste: $rentalLocation
Puhelin: $rentalLocationPhoneNumber

#if($StringUtils.isNotBlank($legalEntityName)) Tässä toimipisteessä Budgetin palvelun tarjoaa $legalEntityName, joten vuokrasopimuksesi solmitaan heidän kanssaan. #end
Palautuspiste: $returnLocation
Puhelin: $returnLocationPhoneNumber
Noutopäivä: $dateOfRental
Aukioloaika noutopäivänä: $pickupOpeningHours
Palautuspäivä: $dateOfReturn
Aukioloaika palautuspäivänä: $returnOpeningHours
Autoluokka (sekä esimerkkiauto) Luokka: $carGroupCode ($carGroupMakeModel tai vastaava)
Summa: $amount
Lisätiedot
Summa: $amount
Hinta sisältää: $quoteInclusions
Lisämaksut: $additionalCosts
$oneWayFee
$mileage
$CDWExcess
$TPExcess

 

$fuelPolicy

Muokkaa varaustasi Toimipistekohtaiset ehdot
Lataa kuitti
Haluatko kuitin vuokrauksestasi? Kun vuokrauksen päättymisestä on kulunut vähintään 24 tuntia, voit ladata kuitin nettisivuiltamme.
 
Varaus- ja vuokrausehdot
Tutustu varaus- ja vuokrausehtoihin lukeaksi peruutusehdoista, niihin liittyvistä maksuista sekä kuinka hakea hyvitystä.
 
Toimipistekohtaiset ehdot
Suosittelemme tutustumaan toimipistekohtaisiin ehtoihin, jotka sisältävät tärkeää lisätietoa vuokraukseesi liittyen.
 
Vahinko- ja varkaustapaukset
Huomaattehan, että useat maat vaativat poliisiraportin vahinko- ja varkaustapauksissa, jotta omavastuun pienennys/poisto olisi voimassa. Lisätiedot pyydettäessä vuokraavasta toimipisteestä auton noudon yhteydessä.
 
Lentokenttämaksut
Huomaa, että joissain maissa, kuten esimerkiksi Saksassa, Espanjassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Italiassa lentokenttämaksun osuus on prosentuaalinen. Lentokenttämaksun osuus lasketaan tällöin loppusummasta. Jos olet valinnut tai valitset auton noudon yhteydessä vuokraukseesi lisävarusteita tai muita lisäpalveluita jotka nostavat loppusummaa, nousee myös lentokenttämakun osuus. Lentokenttämaksu veloitetaan jokaisesta lentokentältä lähtevästä vuokrauksesta. 
 
Tiemaksut
Joissakin maissa veloitetaan lisäksi erilaisia tiemaksuja, joiden hinnat vaihtelevat maittain.

Budget on European Car Rental Conciliation Service (ECRCS) -jäsen. ECRCS sekä vastaavat järjestöt ovat itsenäisiä tahoja, jotka tarjoavat veloituksetonta apua mahdollisessa ongelmatilanteessa. Mikäli teet valituksen etkä ole tyytyväinen päätökseemme, voi ECRCS auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

Talvivarustelu

Haluaisimme muistuttaa, että useimmissa italialaisissa maakunnissa on tarve käyttää talvirenkaita tai lumiketjuja autoluokasta riippuen 15.11.-15.4. välisenä aikana. 

Suosittelemme, että tarkistat jo etukäteen, jos matkasuunnitelmassasi on kyse alueesta, jossa kyseinen vaatimus on voimassa. Voit tarkistaa asian, vierailemalla sivuilla: www.poliziadistato.it ja www.mit.gov.it.

Toivotamme sinulle hyvää ja turvallista matkaa. Kiitos, että valitsit Budgetin.