Privacy Policy

Rekisterin pitäjä

Mitä tietoja keräämme

Mihin tietoja tarvitsemme

Tietojen luovuttaminen

Tietoihin liittyvät oikeutesi

Yhteydenotot

Valitusoikeus

Budget Privacy Policy

Rekisterin pitäjä

Helkama Rent Oy
Lautamiehentie 3
02770 Espoo
 
Helkama Rent Oy toimii Suomessa kansainvälisen Avis- ja Budget-autonvuokrausketjun itsenäisenä lisenssinhaltijana Avis, Budget ja Payless-brändeillä.

Return to top

Mitä tietoja keräämme

Varatessasi autoa, pyydämme sinulta nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, luottokorttitietosi, muut maksamiseen tarvittavat tiedot sekä kanta-asiakkuuteesi liittyvät tiedot. Lisäksi saatamme kerätä tietojasi esimerkiksi vieraillessasi verkkosivuillamme sekä ulkoisista lähteistä, joiden käyttämiseen olet antanut suostumuksesi tai joiden käsittelemiseen meillä on laillinen peruste. Kirjaamme tiedot Avis-Budget-vuokrausjärjestelmään ja palveluiden tuottamiseen tarvittaviin muihin järjestelmiimme ja tietokantoihin.

Return to top

Mihin tietoja tarvitsemme

Helkama Rent ylläpitää ja käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
 
  • autonvuokrauspalveluiden varaaminen ja toimittaminen
  • yhteydenpito ja tiedottaminen vuokraustapahtuman eri vaiheissa 
  • sovittujen vuokrauspalveluiden maksuliikenne
  • asiakaspalautteiden hoitaminen
  • palveluiden laadun parantaminen
  • kanta-asiakkuuksien ja asiakassuhteiden ylläpitäminen
  • palveluiden markkinointi ja palveluista tiedottaminen
 

Return to top

Tietojen luovuttaminen

Avis-Budget-ketjuun eri puolilla maailmaa kuuluvat yritykset välittävät autonvuokrausvarauksia toisilleen. Tässä yhteydessä ne keräävät ja välittävät edellä mainitut tiedot vuokrauspalvelun tuottavalle Avis-Budget-yritykselle.
 
Emme luovuta tietojasi ulkopuolisten tahojen markkinointikäyttöön. Emme käytä tietojasi automaattiseen päätöksentekoon ja profilointiin. Ulkoistaessamme palveluita ja toimintoja, käytämme alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat sitoutuneet toimimaan voimassaolevien lakien mukaisesti. Esimerkiksi liikennerikkomusten yhteydessä olemme velvoitettuja luovuttamaan viranomaisille heidän pyytämänsä tiedot.

Return to top

Tietoihin liittyvät oikeutesi

Tietoihisi liittyen sinulla on seuraavat oikeudet:
 
  • oikeus tarkastaa tallentamamme tiedot
  • pyytää oikaisemaan virheelliset ja puuttuvat tiedot
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että henkilötietojasi on käsitelty lain vastaisesti
  • oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin
  • oikeus pyytää tietojen poistaminen, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsiteltyämme poistopyynnön, mikäli poistamiseen on perusteltu syy tai ilmoitamme perusteen miksi tietojen käsitteleminen on tarpeen
 
Mikäli henkilötietojesi käsittelyyn on lakisääteinen peruste tai velvoite, meillä on oikeus olla poistamatta pyytämiäsi tietoja. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi kirjanpitoon liittyvä aineisto, jonka hävittämisessä noudatamme kirjanpitolain määräyksiä.
 

Return to top

Yhteydenotot

Mikäli sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä pyyntöjä ja vaatimuksia, voit lähettää pyyntösi kirjallisesti osoitteeseen:
 
dataprivacy(at)avisbudget.fi
 
Vastaamme pyyntöösi 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. 
 
Varmistaaksemme henkilöllisyytesi, toimitamme vastauksen kirjattuna lähetyksenä selvityspyynnössä ilmoittamaasi osoitteeseen. Voit myös noutaa vastauksemme henkilökohtaisesti osoitteesta:
 
Helkama Rent Oy
Lautamiehentie 3
02770 Espoo
 
Vastausta noutaessasi varmistamme henkilöllisyytesi virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Return to top

Valitusoikeus

Mikäli emme ole mielestäsi toimineet voimassaolevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus lain noudattamista valvovalle viranomaiselle.
 
Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800
00521 HELSINKI
Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi
Vaihde: 029 56 66700
www.tietosuoja.fi

Return to top