Turvapaketit

Lisäturvavaihtoehdot

Olemme keränneet neljä tärkeintä lisäturvaa tälle sivulle. Löydät tarkemmat tiedot jokaisesta turvasta alapuolelta.

Lisäturvamme eivät ole saatavilla internetistä, vaan ne tulee varata toimipisteestä, kun tulet noutamaan autoasi. Sivulla mainitut lisäturvat ovat saatavilla vain Suomen sisällä tapahtuvissa vuokrauksissa. Suomen ulkopuolella hinnat, tiedot sekä saatavuus vaihtelee.

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä varauskeskukseen: 010 436 2300 tai reservations(at)avisbudget.fi

Mitä ovat Super Collision Damage Waiver ja Super Theft Protection?

Perusturva sisältää vaurio- ja varkausturvan, jotka kattavat suurimman osan mahdollisista kuluista. Ostamalla Super-version näistä mahdollisia vaurioita ei vähennetä omavastuustasi. Tarkista tiedot noutaessasi autoa. Valitse halutessasi kaiken kattava täysturva tai jokin muu alla olevista lisäturvista.

Super Collision Damage Waiver ja Super Theft Protection ovat saatavilla yhdistettyyn päivähintaan aina kymmeneen päivään asti per vuokraus tai ostamalla kaiken kattavan täysturvan. Palvelun hinta vaihtuu autoluokan mukaan.

 Autoluokka A, B, C, L, I

D, M, O

J, H, F, N, P, E, G

Hinta

10€

13€

16€

 

Mikä on tuulilasisuoja (LI)?

Kuljettaja on vastuussa kaikista vahingoista auton laseihin mukaan lukien halkeamat ja kiveniskut tuulilasissa.

Ostamalla tuulilasisuojan kuljettajan ei tarvitse maksaa omavastuusta tuulilasiin tulleita vahinkoja. Huomioi kuitenkin, että tämä kattaa vain tuulilasin eikä muita laseja.

Tuulilasisuoja on saatavilla viiden euron päivähintaan aina kymmeneen päivään asti per vuokraus tai ostamalla kaiken kattavan täysturvan.

Mikä on henkilösuoja (PAI)?

Ostamalla henkilösuojan kuljettaja sekä matkustajat ovat suojattu heihin kohdistuneissa vahingoissa. Mikäli sinulla on matkavakuutus, kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa sen ehdoista, onko sinulla jo vastaava etu käytössäsi.

Henkilösuoja on saatavilla neljän euron päivähintaan aina kymmeneen päivään asti per vuokraus tai ostamalla kaiken kattavan täysturvan.

Mikä on laajennettu tiepalvelu (RSN)?

Ostamalla laajennetun tiepalvelun vuokraukseesi, sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä vioista. Olet suojattu esimerkiksi akun tyhjentyessä tai lukitsessasi itsesi ulos autosta - sinun ei tarvitse maksaa näistä erikseen valitessasi laajennetun tiepalvelun.

Tähän tiepalveluun kuuluu inhimilliset vahingot kuten:

Rengaspalvelu - Vaihdamme tyhjenneen tai vahingoittuneen renkaan tai hinaamme sinut.
Tyhjä akku - autamme käynnistämään auton uudelleen.
Ulos lukitseminen - tulemme auttamaan, jos lukitset itsesi ulos autosta
Polttoaine - tulemme auttamaan, jos sinulta loppuu polttoaine. Saatamme kuitenkin veloittaa lisäpolttoaineesta.

Laajennetun tiepalvelun on saatavilla neljän euron päivähintaan aina kymmeneen päivään asti per vuokraus tai ostamalla kaiken kattavan täysturvan.