Vuokraa pakettiauto edullisesti!

Image alt

Tarjoamme kattavan valikoiman eri kokoisia pakettiautoja eri tarkoituksiin. Oletpa muuttamassa tai lähtemässä retkelle, meillä on juuri sinulle sopiva pakettiauto.

Tarjoamme pakettiautoja aina pienistä noin 6 kuutiometrin Volkswagen Transportereista isompiin 10 kuutiometrin Volkswagen Craftereihin, joilla voit tehdä muuttoja sekä siirtää huonekaluja. Tarjoamme myös isompia 20 kuutiometrin koppiautoja, joilla liikutat esimerkiksi isoja rakenteita.

Varaa tästä!

Varauskeskuksemme palvelee ja auttaa sinua mielellään reservations(at)avisbudget.fi tai                      puh. 010 436 2300 (08:00 - 16:00, maanantai - perjantai) 

Mitä tarvitset pakettiauton ajamiseen?

  • Kaikkia pakettiautoja voi ajaa B-kortilla
  • Pakettiautojen saatavuus vaihtelee toimipisteiden mukaan
  • Varauksen tekemiseen vaaditaan voimassa oleva luottokortti
  • Vuokraukseen vaaditaan vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia.
  • Omavastuu pakettiautovuokrauksissa on 4000€, voit pienentää omavastuuta ostettavilla lisäturvilla

Volkwagen Transporter 6m³

tai vastaava EKMR

Mikäli olet kuljettamassa paljon laattoja, painavia mattoja tai muuttamassa lapsia yliopistoon, sopii Transporter hyvin tähän. 

Volkwagen Transporter 4Motion 6m³

tai vastaava HKNR ja XKNR

Mikäli olet kuljettamassa paljon laattoja, painavia mattoja tai muuttamassa lapsia yliopistoon, sopii Transporter hyvin tähän. Valitse tämä pakettiautoluokka, kun haluat pakettiauton vilkkuvaloilla ja invertterillä.

Volkswagen Crafter 10m³

tai vastaava CKMR(manuaali) ja CKAR(automaatti)

Keskikokoinen pakettiauto on hyvä kompromissi pienen ja ison pakettiauton parhaiden puolien välillä. Sopivan kokoinen tavaratila muuttamiseen sekä suuri kantavuus helpottavat tavaroiden kuljettamista. Valittavana sekä automaatti- ja manuaalivaihteistolla.

Volkswagen Crafter 20m³

tai vastaava SKMR(manuaali) tai SKAR(automaatti)

Keskikokoinen pakettiauto on hyvä kompromissi pienen ja ison pakettiauton parhaiden puolien välillä. Sopivan kokoinen tavaratila muuttamiseen sekä suuri kantavuus helpottavat tavaroiden kuljettamista.