Henkilörekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä
Budget Autovuokraamon henkilörekisterin ylläpitäjä on
Helkama Rent Oy
Lautamiehentie 3
02770 Espoo
Puh. 010 4362 250 (vaihde)
Y-tunnus: 23464692
 
Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin soitettaessa on:
- 8,4 snt/min kotimaan lankaliittymistä (sis. alv 24 %)
- 8,4 snt/min kotimaan matkapuhelimista (sis. alv 24 %)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
 
Rekisterin nimi
Helkama Rent Oy:n asiakasrekisteri
 
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään Henkilötietolain mukaisesti.
 
Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriin tallennetaan muun muassa: nimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahdolliset kanta-asiakkuudet, vuokraukseen liittyvät tiedot ja maksutapatiedot
 
Rekisterin tietolähteet
Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään ja/tai varauksiin ja ostoihin liittyvistä tapahtumista. Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

Tietojen luovutus tai siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja voidaan luovuttaa ainoastaan viranomaisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Helkama Rent Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Tiedot sijaitsevat Helkama Rent Oy:n suljetussa verkossa, joka on suojattu teknisesti palomuurilla.

Kielto- ja tarkistusoikeus
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Asiakkaalla on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa tai muuta markkinointia varten. Asiakas voi tehdä kiellon ilmoittamalla siitä kirjallisesti Helkama Rent Oy:lle osoitteella Lautamiehenkatu 3, 02770 Espoo tai soittamalla numeroon 010 436 2300.