Vuokraa pakettiauto edullisesti!

Image alt

Tarjoamme kattavan valikoiman eri kokoisia pakettiautoja eri tarkoituksiin. Oletpa muuttamassa tai lähtemässä retkelle, meillä on juuri sinulle sopiva pakettiauto.

Tarjoamme pakettiautoja aina pienistä noin 6 kuutiometrin Volkswagen Transportereista isompiin 10 kuutiometrin Volkswagen Craftereihin, joilla voit tehdä muuttoja sekä siirtää huonekaluja. Tarjoamme myös isompia 20 kuutiometrin koppiautoja, joilla liikutat esimerkiksi isoja rakenteita. Omavastuu pakettiautovuokrauksissa on 4000€, voit pienentää omavastuuta ostettavilla lisäturvilla

Varaa tästä!

Mitä tarvitset pakettiauton ajamiseen?

  • Kaikkia pakettiautoja voi ajaa B-kortilla
  • Pakettiautojen saatavuus vaihtelee toimipisteiden mukaan
  • Varauksen tekemiseen vaaditaan voimassa oleva luottokortti
  • Vuokraukseen vaaditaan vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia.

Volkswagen Transporter 6m³

tai vastaava EKMR

Pienin pakettiautoluokkamme on hyvä valinta esimerkiksi remonttitarvikkeiden kuljetukseen, painavien mattojen liikuttamiseen tai muutoautoksi.

Volkswagen Transporter 4Motion 6m³

tai vastaava HKNR ja XKNR

Pienin pakettiautoluokkamme on hyvä valinta esimerkiksi remonttitarvikkeiden kuljetukseen, painavien mattojen liikuttamiseen tai muutoautoksi. Valitse tämä pakettiautoluokka, kun haluat pakettiauton vilkkuvaloilla ja invertterillä.

Volkswagen Crafter 10m³

tai vastaava CKMR(manuaali) ja CKAR(automaatti)

Keskikokoinen pakettiauto on hyvä kompromissi pienen ja ison pakettiauton parhaiden puolien välillä. Sopivan kokoinen tavaratila muuttamiseen sekä suuri kantavuus helpottavat tavaroiden kuljettamista. Valittavana sekä automaatti- ja manuaalivaihteistolla.

Volkswagen Crafter 20m³

tai vastaava SKMR(manuaali) tai SKAR(automaatti)

Suuri koppiauto on hyvä valinta, kun tarvitsee siirtää suuria tavaramääriä tai isompia kalusteita tai rakenteita. 20 kuutioon mahtuvat isommatkin kalusteet!