Budget QuickPass: Anna tietosi nyt - säästä aikaa autoa noutaessasi.

Image alt

Mikä QuickPass?

Uusi palvelumme säästää sinulta aikaa tiskillä. Voit antaa tarvittavat tiedot jo etukäteen, jolloin auton noutaminen sujuu ihan tuosta vain. 

ONKO SINULLA JO VARAUS? KLIKKAA JA SYÖTÄ TIETOSI. 

Miten QuickPass toimii?

Helppo homma. Varaa auto alle netistä ja anna saman tien vuokraukseen tarvittavat tiedot.

Klikkaa tästä, tai vahvistuksessasi olevaa linkkiä, niin pääset alkuun. Tarvitsemme nimittäin joitakin tietoja vuokrausta varten - pidä siis ajokorttisi ja maksukorttisi käden ulottuvilla. Syötä tietosi, valitse mahdollisesti haluamasi lisäpalvelut ja siinä se. Helppoa vai mitä? 

Eikö sinulla ole kortteja käden ulottuvilla? Ei paniikkia. Voit antaa tietosi koska tahansa ennen vuokrauksen alkua. Lähetämme sinulle myös muistutuksen asiasta. 

Budget car hire stations are as safe as houses

Näin noudat autosi

Kun tulet noutamaan autoasi, seuraa mahdollisia QuickPass-opasteita (ei käytössä kaikissa toimipisteissä). Täällä tarvitsemme jonkin henkilöllisyystodistuksen nähtäväksemme. Miksi? Jotta tietäisimme, että juuri auton varaaja on tullut sitä noutamaan eikä kukaan muu! Siksi tarkistamme, että tiedot täsmäävät varaajan tietojen kanssa. Tuo siis mukanasi ajokorttisi, luottokortti jolla varaus on tehty ja ulkomailla myös virallinen henkilöllisyystodistus (passi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus).

Joissakin maissa arvokkaamman auton vuokraamiseen vaaditaan kaksi luottokorttia. Jos tämä koskee sinua, asiasta kerrotaan saamassasi varausvahvistuksessa. Luethan siis vahvistuksen ohjeet huolellisesti. 

Ennen kuin saat autonavaimet käteesi, tarvitsemme vielä sinulta nimikirjoituksen kuin kuuluisuudelta konsanaan! Sitten matkasi onkin valmis aikamaan. 

Muista siis. Kotimaassa olet valmis rattiin ajokortin ja luottokortin esittämisen jälkeen. Varausvahvistusta ei tarvitse tulostaa mukaan.