Usein kysytyt kysymykset

Etsitkö tietoa autonvuokrauksesta? Löydät tältä sivuilta yleisimmät kysymykset.

 

VOINKO VALITA JUURI TIETYN AUTOMALLIN?

Yleensä autovaraus tehdään autoluokkakohtaisesti. Sinulle näytetään tietystä autoluokasta esimerkkiauto, josta voit päätellä minkä tyyppisen auton vastaanotat. Voit myös valita haluamasi lisäpalvelut, kuten esimerkiksi navigaattorin ja lastenistuimen, jotka vastaanotat vuokrauksen yhteydessä.

Mietitkö minkälaisia autoja voit meiltä vuokrata? Tutustu autoluokkiin!

 

ONKO VUOKRAAMASSANI AUTOSSA TÄYSI TANKILLINEN POLTTOAINETTA?

Kyllä, saat aina vuokra-autosi niin, että sen tankki on täynnä polttoainetta. Sinulla on kolme vaihtoehtoa auton palauttamiseen. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto seuraavista:

1. Palauta auto niin, että sen tankki on täynnä polttoainetta.
2. Maksa polttoainetankin täyttäminen etukäteen, jolloin voit palauttaa vuokra-auton niin, että siinä on polttoainetta vajaa tankillinen.
3. Maksa polttoainetankin täyttäminen jälkikäteen. Me huolehdimme tankkauksesta jälkikäteen, kun palautat auton vajaalla polttoainetankillisella. Tämä on edellisiä vaihtoehtoja kalliimpi valinta.

Onko autonvuokraus sinulle tuttua? Tutustu vuokrausehtoihin!

 

TARVITSEEKO LISÄKULJETTAJAN OLLA PAIKALLA AUTOA NOUDETTAESSA?

Kyllä - lisäkuljettajan tulee olla paikalla autoa noudettaessa, jotta myös lisäkuljettaja voi esittää ajokorttinsa vuokraamon henkilökunnalle. 

Voit lisätä haluamasi määrän lisäkuljettajia varaukseesi, sallien heidän ajaa vuokra-autoasi. Lue lisää!

 

VOINKO OTTAA KOIRANI VUOKRA-AUTOON?

Suomen toimipisteistä vuokratuissa autoissa ei ole sallittua kuljettaa lemmikkejä. Jos vuokraus tapahtuu Suomen ulkopuolella, tämä riippuu vuokraavasta toimipisteestä. Jos lemmikkieläimet sallitaan, on asiakkaan itse pidettävä huoli auton sisätilojen suojaamisesta. Jos auto tarvitsee lemmikin kuljettamisen jäljiltä erityissiivousta, veloitamme Suomessa 150 euron siivouskulut.

 

JOS UNOHDAN AJOKORTIN, VOINKO SILTI VUOKRATA AUTON?

Valitettavasti et, meidän tulee nähdä voimassa oleva ajokorttisi paikan päällä.
Kopio ajokortista ei valitettavasti riitä. Suomessa autoa saa ajaa, kun autokortin myöntänyt maa on allekirjoittanut Geneven ja Wienin tieliikennesopimuksen tai maa on EU- tai ETA-valtio.

 

TARVITSENKO LUOTTOKORTTIA?

Kuljettajalla tulee olla autoa noudettaessa luottokortti omalla nimellään. Luottokortti vaaditaan myös, jos varaus on maksettu etukäteen verkkosivuillamme. Joissakin maissa kuljettajalta saatetaan vaatia kaksi eri luottokorttiyhtiöiden korttia, autoluokasta riippuen. Suosittelemme tarkistamaan ehdot varauskeskuksestamme tai kyseisen maan vuokrausehdoista.

 

MAKSUKORTILLANI ON SUUREMPI VELOITUS KUIN SOVITTU HINTA VUOKRAUKSELLE, MISTÄ TÄMÄ JOHTUU?

Autonvuokrauksen yhteydessä maksukortilta varataan katevaraus, joka monessa maassa vastaa tankillista polttoainetta tai prosenttiosuutta vuokrauksen hinnasta. Summa palautetaan maksukortille vuokrauksen päätyttyä, kun vuokra-auto on palautunut tankattuna. Katevaraus palautuu maksukortille 1-4 viikon kuluessa, riippuen pankkiyhteydestä. Ulkomailla katevarauksen summa saattaa vaihdella maakohtaisesti.

 

SAIN PARKKISAKOT VUOKRAUKSENI AIKANA, TARVITSEEKO MINUN MAKSAA SAKKO?

Kyllä, allekirjoittamalla sopimuksen asiakas hyväksyy vuokrausehdot, jolloin vuokraaja on vastuussa vuokrauksen aikana tulleista ylinopeus- tai parkkisakoista täysimääräisesti. Suomessa veloitamme 49,60€ käsittelykulun sakon lisäksi.

 

ENTÄ JOS TARVITSEN TIEPALVELUA?

Teknisen vian sattuessa käytössäsi on 24/7-tiepalvelu. Tavoitat sen numerosta: 010 436 2285.

 

MITEN SAAN KUITIN VUOKRAUKSESTANI?

Mikäli vuokrauksestasi on kulunut vähintään 48 tuntia, voit ladata kuitin verkkosivuiltamme. 

Haluatko ladata kuitin vuokrauksestasi? Lataa kuitti!