Lisäkuljettaja

Muista varata lisäkuljettaja, jos suunnitelmissa on jakaa ajovastuu. Pitkien matkojen ajaminen voi olla väsyttävää, joten voi olla hyvä idea jakaa ajomatka. Tällöin myös lisäkuljettaja saa ajo-oikeuden vuokra-autoon ja pääkuljettajan vakuutuksen koskevat myös lisäkuljettajaa.

Huomaathan, että myös lisäkuljettajan ajokortti tulee olla mukana autoa noudettaessa!

Miten lisäkuljettajan voi lisätä varaukseen?

Lisäkuljettaja-palvelun voi valita varaukseen nettivarauksen yhteydessä valitsemalla lisäkuljettajan lisävarusteita valittaessa. Voit myös pyytää sitä asiakaspalvelusta tai autoa noutaessasi.

Kuinka paljon lisäkuljettaja maksaa?

Suomessa lisäkuljettaja maksaa 5€ per päivä. Lisäkuljettajasta veloitetaan enintään kymmenen päivän hinta per vuokraus. Jos vuokraat auton esimerkiksi 14 päiväksi, maksat lisäkuljettajasta vain kymmenen päivän ajalta.

Lisäkuljettaja on saatavilla kaikissa Budgetin toimipisteissä ympäri Suomea, Eurooppaa ja maailmaa. Hinnat vaihtelevat maakohtaisesti, joten tarkistathan hinnan verkkosivuilta tai varauskeskuksesta.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä lisäkuljettaja-palvelusta tai haluat lisätä varaukseesi lisäkuljettajan, ethän epäröi ottaa yhteyttää varauskeskukseemme 010 436 2300 tai reservations(at)avisbudget.fi