Lastenistuimet

Varaa lastenistun matkustaaksesi vuokra-autolla turvallisesti myös pienempien matkustajien kanssa. Muistathan pyytää sopivan turvaistuimen jokaiselle vuokra-autossa matkustavalle turvaistuimen tarvitsevalle lapselle.

Suomen laki velvoittaa kaikkien alle 12-vuotiaiden tai alle 135cm pitkien lasten käyttävän sopivaa turvaistuinta. Varmistathan turvaistuimen oikean koon henkilökunnalta jos olet epävarma.

Lue lisätietoja turvaistuimista Liikenneturvan sivuilta.

Millaisia lastenistuimia on saatavilla?

Vauvan turvakaukalo
Syntymästä noin 9-12-kuukautiseksi (0-13kg)
* 3-piste-turvavyö
* Voidaan asentaan selkä menosuuntaan

Lasten turvaistuin
Noin 9-kuukautisesta 4-vuotiaaksi (10-36kg)
* Vähintään 3-piste-turvavyö
* Voidaa asentaa selkä menosuuntaan

Korokeistuin
Noin 4-11-vuotiaat
* Lapsi voi istua mukavasti ja turvallisesti
* Korokeistuinta on käytettävä auton oman turvavyön kanssa
* Asetetaan suoraan istuimelle

Kuinka paljon turvaistuin maksaa?

Vauvan turvakaukalon sekä lastenistuimen hinta suomessa on 45€ per vuokraus ja korokeistuimen hinta on 20€ per vuokraus. Hinnat vaihtelevat maakohtaisesti.

Miten voin varata turvaistuimen?

Voit varata turvaistuimen tehdessäsi varausta verkkosivuiltamme tai varauskeskuksestamme. Valitettavasti emme voi taata turvaistuimia ellei tuvaistuimia ole varattu etukäteen.

Olethan yhteydessä varauskeskukseemme 010 436 2300 tai reservations(at)avisbudget.fi mikäli sinulla on kysymyksiä turvaistuimista tai turvaistuimien varaamisesta.

Missä turvaistuin on saatavilla?

Turvaistuimia on saatavilla kaikissa Budgetin toimipisteissä Suomessa, Euroopassa ja maailmalla. Muistathan varata turvaistuimen etukäteen, jotta voit varmistua turvaistuinten saatavuudesta.