Talvivarustelu

Aja turvallisesti lumella ja liukkaalla

Budget winter products

Ajatpa Itävallassa, Sveitsissä tai Kanadassa, kelillä on väliä. Lumella ja liukkaalla ajaminen voi kuitenkin olla uhkaavaa.

Mihin ikinä menetkään, talvivarusteemme on suunniteltu takaamaan turvallinen matka. Valitsimme neljä tärkeintä kysymystä kertoaksemme tiedon lyhyesti ja ytimekkäästi. Ymmärrämme, että autonvuokraus voi olla haastavaa ja tehtävänämme on tehdä siitä mahdollisimman helppoa.

Mitä talvivarustelu tarkoittaa?

Mikäli ajat talvisissa olosuhteissa tai pidät vuosittaista hiihtolomaasi, Budget tahtoo varmistaa helpon, mukavan ja turvallisen matkan,

Tämän takia tarjoamme kattavan valikoiman talvivarustelutuotteita:

Talvirenkaat - Talvirenkaat ovat useissa maissa lain mukaan pakolliset tiettynä aikana talvella.

Tietyt maat lisäävät talvirenkaat ilmaiseksi vuokraukseen ja osat veloittavat siitä pienen lisämaksun. Voit kysyä tarkempia tietoja talvirenkaista varauskeskuksesta: 010 436 2300.


Lumiketjut - Mikäli kaipaat lisäturvaa talviolosuhteissa, lumiketjut ovat hyvä valinta. Lumiketjuja on saatavilla vain valituissa toimipisteissä. 

Kattoteline - Oletpa aloitteleva laskija tai kokeneempi laskettelija, tarvitset omien suksien kuljetukseen telineen. Kattotelineet ja suksiboksit ovat saatavilla valituissa toimipisteissä sekä varattavissa lisäpalvelut-kohdassa varausta tehdessä.

Miten talvivarustelun voi ostaa?

Eri talvivarustelupalvelut voi varata lisäpalvelut-kohdassa varausta tehdessä. Voit myös kysyä lisätietoja varauskeskuksesta: 010 436 2300

Kuinka paljon talvivarustelu maksaa?

Hinnat vaihtelevat maittain, joten varmistathan varauksen yhteydessä talvivarustelun hinnan. Voit myös etukäteen soittaa varauskeskukseen ja varmistaa hinnan sekä palvelun sisällön.

Missä talvivarustelu on saatavilla?

Talvituotteiden hinnat ja saatavuus vaihtelee maittain talvivarustelun tarpeellisuuden mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää tankkauspalvelusta, ota yhteyttä varauskeskukseen 010 436 2300.

Talvivarustelu maittain

Talvituotteet ovat lain mukaan pakollisia tietyissä maissa. Lue maakohtaiset lisätiedot:

Bulgaria
Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Italia
Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan. Haluaisimme muistuttaa, että useimmissa italialaisissa maakunnissa on tarve käyttää talvirenkaita tai lumiketjuja autoluokasta riippuen, 15.11-15.04 välisenä aikana. Suosittelemme, että tarkistat jo etukäteen, jos matkasuunnitelmassasi on kyse alueesta, jossa kyseinen vaatimus on voimassa. Voit tarkistaa asian vierailemalla sivuilla: www.poliziadistato.it ja www.mit.gov.it.

Itävalta
Autossa tulee olla talvirenkaat 1.11-15.4 välisenä aikana. Talvirenkaista veloitetaan lisämaksu. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Kanada
Talvirenkaat ja lumiketjut eivät ole saatavilla useimmissa provinsseissa. Quebecissä talvirenkaat ovat pakolliset 15.12-15.3 välisenä aikana. Budgetin autot ovat varustettu ”all season” -renkailla. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Norja
Autossa tulee olla talvirenkaat 1.11-15.3 välisenä aikana. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Ranska
Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Romania
Autossa tulee olla talvirenkaat 15.11-31.3 välisenä aikana. Talvirenkaista veloitetaan lisämaksu. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Slovakia
Autossa tulee olla talvirenkaat 15.11-31.3 välisenä aikana. Talvirenkaista veloitetaan lisämaksu. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Slovenia
Autossa tulee olla talvirenkaat 15.11-15.3 välisenä aikana. Talvirenkaista veloitetaan lisämaksu. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Suomi
Talvirenkaat ovat pakolliset 1.12-1.3 välisenä aikana. Lumiketjut ovat sallittu sään ollessa niille sopiva.

Sveitsi
Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Tanska
Talvirenkaiden käyttöä suositellaan 1.11-31.3 välisenä aikana. Mikäli haluat vuokra-auton talvirenkailla, pyydä ne varausta tehdessäsi. Auto toimitetaan muussa tapauksessa kesärenkailla.

Viro
Autossa tulee olla talvirenkaat 15.11-15.3 välisenä aikana. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.

Yhdysvallat
Talvirenkaat ja lumiketjut eivät ole saatavilla. Budgetin autot ovat varustettu ”all season” -renkailla. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan.