Talvivarustelu

Ajatpa Suomessa, Sveitsissä tai Kanadassa, kelillä on väliä. Lumella ja liukkaalla ajaminen voi olla haastavaa, joten on tärkeää varmistaa, että autossa on asianmukaiset talvivarusteet. Suomessa kaikki ajoneuvomme on varusteltu talvirenkailla sään mukaan eli sinun ei tarvitse huolehtia talvirenkaista.

Mitä talvivarustelu tarkoittaa?

Mikäli ajat talvisissa olosuhteissa tai pidät vuosittaista hiihtolomaasi, Budget tahtoo varmistaa helpon, mukavan ja turvallisen matkan.Tämän takia tarjoamme kattavan valikoiman talvivarustelutuotteita:


Talvirenkaat - Talvirenkaat ovat useissa maissa lain mukaan pakolliset tiettynä aikana talvella. Tietyt maat lisäävät talvirenkaat ilmaiseksi vuokraukseen ja osa maista veloittaa siitä pienen lisämaksun. 

Lumiketjut - Mikäli kaipaat lisäturvaa talviolosuhteissa, lumiketjut ovat hyvä valinta. Lumiketjuja on saatavilla vain valituissa toimipisteissä. Lumiketjuja saa usein käyttää vain, sääolosuhteiden niitä vaatiessa.

Suksitelineet - Jos olet menossa laskettelemaan, tarvitset suksien tai lumilaudan kuljetukseen telineen. Kattotelineen saatavuus vaihtelee toimipistekohtaisesti ja hinta maakohtaisesti.

Kattotelineet - Jos olet menossa laskettelemaan, tarvitset suksien tai lumilaudan kuljetukseen telineen. 

Miten talvivarustelun voi ostaa?

Eri talvivarustelupalvelut voi varata lisäpalvelut-kohdassa varausta tehdessä. Talvivarusteiden hinta näkyy varausta tehdessä. Talvivarusteiden saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Voit myös lisätä talvivarusteita varaukseesi varauskeskuksesta puhelimitse 010 436 2300 tai sähköpostilla reservations(at)avisbudget.fi

Talvivarustelu maittain

Huom! Useissa maissa talvirenkaiden käyttö on tarkasti lailla määrätty ja vuokra-automme on aina varusteltu lain määräämällä tavalla. Mikäli liikut vuokra-autolla alueelta toiselle, huomioithan, että sinun tulee itse huolehtia, että auto on varusteltu kyseisen alueen lain edellyttämällä tavalla. Auton tulee olla varusteltu vuokrauksenaikaisten sääolosuhteiden mukaan, vuokraamo ei ole vastuussa säätilan vaihteluista. 

Joissakin maissa talvirenkaista veloitetaan lisämaksu. Lumiketjut ja kattotelineet ovat pyydettävissä saatavuuden mukaan. Huomioithan, että lumiketjujen käyttö on sallittu usein vain silloin, kun sääolosuhteet vaativat niitä. Huomaathan myös, että talvivarusteiden saatavuus vaihtelee toimipistekohtaisesi ja hinta maakohtaisesti.

Mikäli sinulla on kysymyksiä talvivarusteista, olethan yhteydessä varauskeskukseen 010 436 2300 tai reservations(at)avisbudget.fi