Polttoaine

Valitse juuri sinulle sopiva tankkausvaihtoehto

Image alt

Vuokratessasi auton Budgetilta pidämme huolen, että autossa on aina täysi tankillinen polttoainetta. Auton voi halutessaan palauttaa joko tankattuna tai ilman. 

Budget tarjoaa eri tankkausvaihtehtoja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia tankkauksesta, mikäli et niin halua. Valitsimme neljä tärkeintä kysymystä kertoaksemme tiedon lyhyesti ja ytimekkäästi. Ymmärrämme, että autonvuokraus voi olla haastavaa ja meidän tehtävänämme on tehdä siitä mahdollisimman helppoa.

Mitä tankkausvaihtoehtoja tarjoamme?

Budget helpottaa autonvuokrausta tarjoten kolme erilaista tapaa huolehtia auton tankkauksesta.

Miten polttoaineen voi maksaa?

Saapuessasi noutamaan vuokra-autoa, sinulle kerrotaan eri tankkausvaihtoehdot. Voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon seuraavista tarjolla olevista vaihtoehdoista:

Tankkauspalvelu
Voit ostaa täyden tankin polttoainetta ennakkoon, eikä sinun tarvitse tankata autoa sitä palautettaessa, sillä olet jo maksanut polttoaineesta.

Maksa palauttaessa
Mikäli et ostanut tankkauspalvelua, etkä ehtinyt tankata autoa, joudumme tankkaamaan auton puolestasi. Veloitamme tässä tapauksessa myös palvelumaksun ja polttoaine tulee maksamaan enemmän kuin ennakkoonostettu tankkauspalvelu.

Palauta täydellä tankilla
Luovutamme auton täydellä tankilla vuokrauksen alkaessa, joten odotamme sen palautuvan myös täydellä tankilla, jos et erikseen halua ostaa tankkauspalvelua. Puuttuva polttoaine veloitetaan yllä olevan maksa palauttaessa -kuvauksen mukaan.

Kuinka paljon eri tankkausvaihtoehdot maksavat?

Tankkauspalvelu
Ostaessasi tankkauspalvelun ennakkoon, sinulta veloitetaan keskimääräisen polttoaineen hinnan mukaan.

Maksa palauttaessa
Ilman tankkauspalvelua, sinulta veloitetaan puuttuvan polttoaineen hinta sekä palvelumaksu tankkauksesta. Tarkemmat hintatiedot voit tarkistaa autoa noutaessasi.

Palauta täydellä tankilla
Ei lisämaksuja.

Missä tankkauspalvelu on saatavilla?

Eri tankkausvaihtoehdot ovat saatavilla kaikissa Budgetin toimipisteissä. Polttoaineiden sekä palvelumaksujen hinnat vaihtelevat maittain.

Mikäli sinulla on kysyttävää tankkauspalvelusta, ota yhteyttä varauskeskukseen 010 436 2300.