Tankkauspalvelut

Vuokratessasi auton Budgetilta pidämme huolen, että autossa on aina täysi tankillinen polttoainetta. Auton voi halutessaan palauttaa joko tankattuna tai ilman. 

Budget tarjoaa eri tankkausvaihtehtoja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia tankkauksesta, mikäli et niin halua. Valitsimme neljä tärkeintä kysymystä kertoaksemme tiedon lyhyesti ja ytimekkäästi. Ymmärrämme, että autonvuokraus voi olla haastavaa ja meidän tehtävänämme on tehdä siitä mahdollisimman helppoa.

Mitä tankkausvaihtoehtoja tarjoamme?

Voit valita sinulle sopivan tankkausvaihtoehdon seuraavista tarjolla olevista vaihtoehdoista:

Palauta auto tankattuna
Luovutamme auton täydellä tankilla vuokrauksen alkaessa, joten odotamme sen palautuvan myös täydellä tankilla, jos et erikseen halua ostaa tankkauspalvelua. EI lisämaksuja.

Maksa tankkaus palauttaessa
Mikäli et ostanut tankkauspalvelua, etkä ehtinyt tankata autoa, voimme tankata auton puolestasi. Veloitamme tässä tapauksessa myös palvelumaksun ja polttoainemaksun. Tämä vaihtoehto on kallein  tankkaustapa. Tarkistathan hintatiedot autoa noutaessasi.

Tilaa tankkaus etukäteen
Voit ostaa täyden tankin polttoainetta ennakkoon, eikä sinun tarvitse tankata autoa sitä palautettaessa, sillä olet jo maksanut polttoaineesta. SInulta veloitetaan maksu tankatun polttoaineen mukaisesti. Kun tilaat tankkauksen etukäteen, saat tankkauspalvelun halvemmalla kuin maksaessasi tankkauksen vasta palauttaessa.

Missä tankkauspalvelu on saatavilla?

Eri tankkausvaihtoehdot ovat saatavilla kaikissa Budgetin toimipisteissä. Kysy tankkauspalvelua, kun noudat vuokra-autoa tai etukäteen varauskeskuksestamme 010 436 2300 tai reservations(at)avisbudget.fi Tankkauspalvelua ei voi varata verkkosivuiltamme. Polttoaineiden sekä palvelumaksujen hinnat vaihtelevat maittain.