Lisäturvat

Aja huoletta valitsemalla lisäturva

Budget Complete Protection

Tiedämme, että sopivan lisäturvan valitseminen autonvuokraukseen voi olla haastavaa. Siksi haluammekin antaa sinulle helpon selityksen kaikista eri turvavaihtoehdoista, kun vuokraat auton Suomessa. 

Perusturva

Jokaiseen Budget vuokraukseen Suomessa kuuluu perusturva. Tämä tarkoittaa sitä, että auto on suojattu vahingoilta ja varkauksilta. Omavastuu perusturvassa vaihtelee riippuen autoluokasta 1200-4000€. Perusturvaan sisältyy myös kolmannen osapuolen suoja. 

Jos haluat pienentää omavastuuta tai lisätä muita lisäturvia vuokraukseesi, valitse seuraavista turvapaketeista.

Turvapaketit

Ostamalla turvapaketin suojaudut lisämaksuilta vahingon sattuessa. Lisäpalveluita ei voi varata verkkosivujen kautta, mutta voit ostaa lisäpalvelun, kun tulet noutamaan autoa.

Turvapaketit:

Laajennettu vaurio- ja varkausturva
Omavastuu vaurio- ja varkaustapauksissa 0€ (pakettiautoissa omavastuu 400€). Laajennetun vaurio- ja varkausturvan hinta on Suomessa autoluokasta riipuen 10€/ 13€ / 16€ per päivä.

Kaiken kattava täysturva
Omavastuu vaurio- ja varkaustapauksissa 0€ (pakettiautoissa omavastuu 400€). Sisältää tuulilasiturvan ja henkilöturvan. Kaiken kattavan täysturvan hinta on Suomessa 23€ /26€ /29€ per päivä.

Omavastuut Suomessa

Autoluokka Omavastuu Omavastuu turvapaketin kanssa
A, B, C, L, I 1200€ 0€
D, M, O 1800€ 0€
J, H, F, G 2400€ 0€
N, P, E 4000€ 400€

 

Muut lisäturvat

Tuulilasiturva
Kuljettaja on vastuussa kaikista vahingoista auton laseihin mukaan lukien halkeamat ja kiveniskut tuulilasissa. Ostamalla tuulilasisuojan kuljettajan ei tarvitse maksaa omavastuusta tuulilasiin tulleita vahinkoja. Huomioi kuitenkin, että tämä kattaa vain tuulilasin eikä muita laseja. Tuulilasiturvan hinta on 5€ per päivä.

Henkilöturva
Ostamalla henkilösuojan kuljettaja sekä matkustajat ovat suojattu heihin kohdistuneissa vahingoissa. Mikäli sinulla on matkavakuutus, kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa sen ehdoista, onko sinulla jo vastaava etu käytössäsi. Henkilöturva on saatavilla 4€ per päivä aina kymmeneen päivään asti per vuokraus tai ostamalla kaiken kattavan täysturvan.

Laajennettu tiepalvelu (RSN)
Tiepalvelumme auttaa sinua ilman lisämaksua työstä mikäli kohtaat mekaanisen vian tai inhimillisen virheen matkasi aikana.

Tiepalveluun kuuluvat inhimilliset vahingot kuten:

  • Rengasrikko
  • Tyhjä akku
  • Auto lukossa
  • Polttoaine lopussa

Laajennettu tiepalvelun on saatavilla 4€ per päivä aina kymmeneen päivään asti per vuokraus tai ostamalla kaiken kattavan täysturvan.