Lisäturvat

Aja huoletta valitsemalla lisäturva

Budget Complete Protection

Tiedämme, että sopivan lisäturvan valitseminen autonvuokraukseen voi olla haastavaa. Siksi haluammekin antaa sinulle helpon selityksen kaikista eri turvavaihtoehdoista, kun vuokraat auton Suomessa. 

Kun vuokraat auton muualta kuin Suomesta, muista aina tarkistaa, mitä turvia ja vakuutuksia vuokraushintaan sisätyy ja paljonko on omavastuusi erilaisissa vahinko- ja varkaustilanteissa.

Perusturva - sisältyy kaikkiin vuokrauksiin Suomessa

Jokaiseen Budget-vuokraukseen Suomessa kuuluu perusturva. Perusturvaan sisältyy kolmannen osapuolen suoja sekä varkaus- ja vahinkoturva. Omavastuu eli summa, jonka asiakas maksimissaan voi joutua maksamaan varkaus- ja vahinkotilanteissa vaihtelee autoluokasta riippuen välillä 1 200 - 4 000 € perusturvassa. 

Jos haluat pienentää omavastuuta tai poistaa sen kokonaan, valitse seuraavista turvapaketeista.

Lisäturvapaketit

Ostamalla lisämaksullisen turvapaketin pienennät omavastuutasi vahingon sattuessa. Turvapaketteja ei voi varata verkkosivujen kautta, mutta voit lisätä turvapaketin vuokraukseesi paikan päällä toimipisteessä, kun saavut noutamaan autoa.
 

Superturva

Superturva on lisämaksullinen lisäpalvelu, jonka voit ostaa paikan päällä toimipisteessä autoa noutaessasi. 

Superturva sisältää vaurio- ja varkausturvan, kuten perusturvakin, mutta omavastuusi eli summa jonka voit joutua maksimissaan maksamaan vahinko- ja varkaustapauksissa, on pienempi, eli henkilöautoissa 0 € ja minibusseissa sekä pakettiautoissa 400 €. Superturva maksaa 15-21 €/pv autoluokasta riippuen.
 

Superturva Plus

Superturva Plus on lisämaksullinen lisäpalvelu, jonka voit ostaa paikan päällä toimipisteessä autoa noutaessasi. 

Superturva Plus sisältää omavastuun pienennyksen vaurio- ja varkaustapauksissa, kuten Superturvakin. Lisäksi Superturva Plus sisältää laajennetun tiepalvelun. Superturva Plus maksaa 20-26 €/pv autoluokasta riippuen.


Täysturva

Täysturva on lisämaksullinen lisäpalvelu, jonka voit ostaa paikan päällä toimipisteellä autoa noutaessasi. 

Täysturva sisältää samat turvat ja omavastuun pienennykset kuten Superturva Pluskin. Lisäksi se sisältää Laajennetun henkilövakuutuksen ja Tuulilasiturvan. Täysturva maksaa 32-38 €/pv autoluokasta riippuen.
 

Omavastuut Suomessa

Autoluokka Omavastuu Omavastuu turvapaketin kanssa
A, B, C, L, I, N 1200€ 0€
D, O, P 1800€ 0€
H, F, G, E, M 2400€ 0€
J, pakettiautot 4000€ 400€

 

Lisämaksulliset lisäosat

Valmiiden  lisäturvapakettien lisäksi voit täydentää perusturvaasi tai lisäturviasi seuraavilla lisämaksullisilla lisäosilla. 
 

Tuulilasiturva
Tuulilasiturva kattaa esimerkiksi kiveniskut tai halkeamat tuulilasissa.  Huomioi kuitenkin, että turva kattaa vain tuulilasin eikä muita laseja. Tuulilasiturvan voit lisätä vuokraukseesi toimipisteellä, kun saavut hakemaan autoasi. Tuulilasiturvan hinta on 8 € per päivä.
 

Laajennettu henkilövakuutus (PAI)
Laajennettu henkilövakuutus kattaa kuljettajan ja matkustajien henkilövahingot onnettomuustapauksissa. Mikäli sinulla on matkavakuutus, kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa sen ehdoista, onko sinulla jo vastaava etu käytössäsi. Laajennettu henkilövakuutus maksaa4 €/pv.  Laajennetun henkilövakuutuksen voit lisätä vuokraukseesi toimipisteellä, kun saavut hakemaan autoasi.
 

Laajennettu tiepalvelu (RSN)
Rengasrikko tai polttoaine loppu? Laajennetty tiepalvelumme auttaa sinua veloituksetta mikäli mekaaninen vika tai inhimillinen virhe katkaisee matkasi.  Laajennetun tiepalvelun voit lisätä vuokraukseesi toimipisteellä, kun saavut hakemaan autoasi.