Helppo autonvuokraus Budgetilta

Vuokraa autosi netistä ja säästä

Vuokraa autosi netistä ja säästä

Matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä. Siksi autollakin on väliä. Kun vuokraat autosi Budgetin nettisivuilta, pääset tien päälle nopeasti, turvallisesti - ja pysyt aina budjetissa.

Kun vuokraat autosi suoraan osoitteesta budget.fi, saat mm. seuraavat hyödyt:

  • Joustavat peruutus- ja muutosehdot
  • Reilua palvelua Suomessa suomalaiselta toimijalta
  • Erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita
  • Mahdollisuuden syöttää tietosi etukäteen QuickPass-palveluumme ja nopeuttaa auton noutoa tiskiltä 

Haluamme tehdä autonvuokrauksen mahdollisimman sujuvaksi. Budget toimii kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea sekä 11 000 toimipisteessä ympäri maailmaa - lentokentillä, rautatieasemilla, kaupunkien keskustoissa... Löydät siis meidät minne ikinä tiesi johtaakaan.

Joko varaussormi syyhyää? Syötä vain noutopaikka ja päivämäärä viereiseen hakukenttään, niin pääset matkaan.

Joustavat peruutusehdot

Joskus vain tulee mutkia matkaan - ymmärrämme sen. Jos joudut perumaan varauksesi syystä tai toisesta, hyvitämme rahat sinulle takaisin, ja ihan rahana eikä minään vouchereina.

  • Maksa heti -varauksen (netissä varaushetkellä maksetun varauksen) voit perua viimeistään 48 tuntia ennen vuokrauspäivää kuluitta ja saada täyden hyvityksen.
  • Maksa toimipisteessä -varauksen voit perua viimeistään vuokrauksen alkuun mennessä ja saada täyden hyvityksen.
  • Huomaathan, että jos et ilmoita meille etukäteen etkä ilmaannu paikalle autoa noutamaan, joudumme laskuttamaan sinua normaalisti vuokrauksesta sekä no show -lisämaksusta. 
  • Kaikki muutos- ja peruutusehtomme löytyvät varausehdoistamme.
Valitse mieleisesi modernista kalustostamme

Valitse mieleisesi modernista kalustostamme

Etsitkö näppärää kaupunkiautoa keskustan vilinässä seikkailuun? Vai tilavaa farmaria johon mahtuu koko perhe ja viikon tavarat lomareissulle? Meiltä llöytyy.

Kalustomme on modernia ja tuoretta: automme ovat korkeintaan n. kahden vuoden ikäisiä, joten meillä ajat aina luotettavilla menopeleillä ja nautit uusimmista ominaisuuksista.

Oletko ajatellut sähköistää elämäsi? Meiltä löydät myös ladattavat hybridit sekä täyssähköautot. Mikset vuokraisi ensin sähköautoa ja testaisi, miten se sopii jokapäiväiseen elämääsi, tai säästäisi polttoainekuluissa ja ajelisi kesälomareissua sähköllä? Lue lisää sähköautoistamme ja helposta lataamisesta.

Kysyttävää?

Kysyttävää?

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiimme.