Asiakasohje koskien koronavirusta

Päivitetty 29/7/2020

Asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja seuraamme tarkasti Maailman terveysjärjestö WHO:n tiedotteita ja ohjeistuksia koskien koronavirusta. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää työntekijämme ja asiakkaamme terveinä. Palvellaksemme asiakkaitamme paremmin varauksia pystyy nyt muuttamaan ja peruuttamaan entistä joustavammin. 

Tältä sivulta löydät tietoa, kuinka koronavirus vaikuttaa autonvuokraukseen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä liittyen varaukseesi, olethan meihin suoraan yhteydessä. Varauskeskuksemme palvelee puhelimitse 010 436 2300 (08:00 - 16:00, maanantai - perjantai) ja sähköpostitse reservations(at)avisbudget.fi

 

Ovatko kaikki Suomen toimipisteet avoinna?

Toistaiseksi lähes kaikki toimipisteemme Suomessa ovat avoinna. Mikäli varaukseesi tulee muutoksia, olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti. Joidenkin toimipisteiden aukioloajoissa saatttaa olla muutoksia poikkeuksellisen tilanteen johdosta.

Miten voi tehdä uuden varauksen, peruuttaa varauksen tai muuttaa jo tehtyä varausta?

Jos haluat tehdä uuden varauksen, voit tehdä sen helpoiten verkkosivujemme tai sovelluksemme kautta.

Jos haluat peruuttaa varauksen, hyvitämme peruutusmaksut kaikista vuokrauksista, jotka alkavat ennen 15. joulukuuta. Voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi verkkosivujemme kautta.

 

Suorittaako Budget lisätoimenpiteitä estääkseen koronaviruksen leviämistä?

Seuraamme tarkasti Maailman terveysjärjestö WHO:n jakamaa tietoa liittyen siihen, kuinka voimme vähentää koronaviruksen(COVID-19) leviämistä.

Suojataksemme asiakkaita ja henkilökuntaamme, rohkaisemme käyttämään käsien desinfiointiainetta ja noudattamaan matkustusrajoituksia. Kiinnitämme myös erityistä huomiota ajoneuvojen puhdistukseen.

Suosittelemme asiakkaitamme seuraamaan tilannetta Maailman terveysjärjestön sivuilta.