Asiakasohje koskien koronavirusta

Päivitetty 3.1.2022

Asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja seuraamme tarkasti Maailman terveysjärjestö WHO:n tiedotteita ja ohjeistuksia koskien koronavirusta. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää työntekijämme ja asiakkaamme terveinä. Haluamme palvella asiakkaitamme myös korona-aikana - siksi varauksia pystyy nyt muuttamaan ja peruuttamaan entistä joustavammin. 

Tältä sivulta löydät tietoa, kuinka koronavirus vaikuttaa autonvuokraukseen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä liittyen varaukseesi, olethan meihin suoraan yhteydessä. Varauskeskuksemme palvelee puhelimitse 010 436 2300  ja sähköpostitse reservations(at)avisbudget.fi 

 

Miten voi tehdä uuden varauksen, peruuttaa varauksen tai muuttaa jo tehtyä varausta?

Jos haluat tehdä uuden varauksen voit tehdä sen verkkosivujemme tai sovelluksemme kautta.

Jos haluat peruuttaa varauksesi, tässä ovat voimassa olevat peruutusehtomme. 17.1.2022 alkaen tehdyt ennakkoon maksetut varaukset voi perua kuluitta 48 tuntia eli 2 vuorokautta ennen lähtöpäivää.  Hyvitämme jo maksetun maksun sinulle.

Jos perut varauksesi myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöpäivää hyvitämme sinulle vuokrauksen hinnan miinus pienemmän summan seuraavista: kahden päivän varausmaksun tai 65 €.

16.1.2022 mennessä tehdyt ennakkoon maksetut varaukset voi perua kuluitta 24 tuntia eli 1 vuorokausi ennen lähtöpäivää. Voit siis varata autoja turvallisin mielin.

Jos olet valinnut maksun vasta paikan päällä, kuluton peruutus onnistuu aina vuokrauksen alkamiseen asti. Muistathan kuitenkin ilmoittaa aina meille, jos et tarvitsekaan autoa - peruuttamatta jättämisestä veloitetaan ehtojen mukainen no show -maksu.

Nämä ehdot koskevat Avisin ja Budgetin lyhytaikaisia, alle 31 päivän vuokrauksia. Yrityshintojen ja pitkäaikaisvuokrien ehdot voivat poiketa.

Voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi verkkosivujemme kautta.

 

Ovatko kaikki Suomen toimipisteet avoinna?

Lähes kaikki toimipisteemme Suomessa ovat avoinna ja ajantasaiset aukiolotiedot löytyvät nettisivuiltamme. Mikäli varaukseesi tulee muutoksia, olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.

Joidenkin toimipisteiden aukioloajoissa saatttaa olla muutoksia poikkeuksellisen tilanteen johdosta. Meet & Greet -pisteissä palvelemme sinua vain varausajankohtana. Kerrothan siis meille tarkan saapumisaikasi ja ilmoitat, jos aikatauluun tulee muutoksia.

 

Miten Budget torjuu koronaviruksen leviämistä?

Seuraamme tarkasti Maailman terveysjärjestö WHO:n jakamaa tietoa liittyen siihen, kuinka voimme vähentää koronaviruksen(COVID-19) leviämistä.

Suojataksemme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme, rohkaisemme käyttämään käsien desinfiointiainetta ja noudattamaan matkustusrajoituksia. Kiinnitämme erityistä huomioita ajoneuvojen puhdistukseen jokaisen vuokrauksen jälkeen. Puhdistamme varsinkin auton ratin, ovenkahvat, vaihdekepin ja muut kovat pinnat erityisen huolellisesti.

Suosittelemme asiakkaitamme seuraamaan tilannetta Maailman terveysjärjestön sivuilta.