Sähköautot ja ladattavat hybridit

Image alt

Kun varaat Budget Go Green -merkin auton, pääset pienentämään autoilusi hiilijalanjälkeä ja päästöjä täyssähköisellä tai ladattavalla hybridillä. Valikoimissamme on koko ajan kasvava määrä vaihtoehtoisilla energiamuodoilla toimivia moderneja autoja.

Varataksesi Budget Go Green -auton käytä nettisivuillamme olevaa varauskonetta tai kysy lisää palvelukeskuksestamme p. 010 436 2300. Sähköautot ja ladattavat hybridit on merkitty erikseen.

 

Tutustu sähköautoihin ja ladattaviin hybrideihin

Sähköauto on ympäristöystävällinen, helppo ja edullinen vaihtoehto. Sähköautolla liikut sujuvasti varsinkin pääteillä ja kaupungeissa. Auton voi ladata mm. kauppakeskusten, pysäköintihallien ja huoltoasemien latauspaikoissa sekä erikseen varattavalla johdolla myös kodin lämmitystolpasta.

Lue lisää sähköautojen lataamisesta.

Sähköautojen saatavuus voi vaihdella paikkakunnittain. Yksittäisillä paikkakunnilla sähköautoja voi esiintyä myös muissa autoluokissa. Kysy tarvittaessa lisää palvelukeskuksestamme.

Suuri sähköauto - autoluokka M

Esimerkiksi Skoda ENYAQ iV tai vastaava

Tilava täyssähköinen ja automaattivaihteinen auto sinulle, joka haluat ajaa ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Ajoneuvon vuokraamiseen vaaditaan luottokortti sekä vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti.

Valmistajan ilmoittama ajosäde täydellä akulla n. 480 km. Vuokraamme täyssähköautot aina akku vähintään 70-prosenttisesti täynnä. Varaa autosi tästä.

31.12.2023 asti tutustumistarjous: ensimmäinen akullinen sähköä kuuluu hintaan! Riittää, että vähintään 10 % akun kapasiteetista on täynnä, kun palautat auton. Muussa tapauksessa veloitamme 100 euron latausmaksun.

Ladattavat hybridit

Ladattavassa hybridissä on sekä bensiini- että sähkömoottori. Auto osaa optimoida, kumpaa käyttövoimaa se hyödyntää, ja siirtyy bensiinin automaattisesti sähköakun tyhjennyttyä. Sähköä se hyödyntää käyttövoimana varsinkin kaupunkinopeuksissa ja säästää näin polttoainetta.

Ladattavaa hybridiä voit ladata kuten sähköautoa.

Ladattavien hybridien saatavuus voi vaihdella paikkakunnittain. Yksittäisillä paikkakunnilla ladattavia hybridejä voi esiintyä myös muissa autoluokissa. Kysy tarvittaessa lisää palvelukeskuksestamme.

Ladattavat hybridit toimitamme ensisijaisesti bensiinitankki täynnä. Myöskään asiakkaan ei tarvitse ladata akkua täyteen autoa palauttaessa.

F-luokka - ladattava hybridi

Esimerkiksi BMW 3 -sarja, Audi A4 tai vastaava

Kaikki tämän luokan automme ovat ladattavia automaattivaihteisia hybridejä. Tyyikäs ja tilava auto on oikea valinta myös pidemmälle ajomatkalle. Ajoneuvon vuokraamiseen vaaditaan luottokortti sekä vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti.

Varaa autosi tästä.

H-luokka - ladattava hybridi

Esimerkiksi BMW 5 -sarja, Audi A6 tai vastaava

Luksusta arkeen! Kun parempi ei riitä, vaan toivot ajokokemuksestasi parhaan. Kaikki tämän autoluokan mallit ovat ladattavia automaattivaihteisia hybridejä. Ajoneuvon vuokraamiseen vaaditaan luottokortti sekä vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti.

Varaa autosi tästä.